Rehorovics Anita

Rehorovics
Anita

festőművész, restaurátor

Rehorovics Anita

Rehorovics Anita festőművész, festmény restaurátor vagyok. Festmények, csendéletek, tájképek, portrék festésével, festménymásolatok készítésével, díszítőfestéssel, vászonra és fatáblára készült festmények helyreállításával, restaurálásával foglalkozom, emellett díszkeretek kisebb javítását is elvégzem.


Legutóbbi kiállítások


Legutóbbi kiállítások

Nyári hangulatok

Nyári hangulatok

Augusztus 5-én, hétfőn 18 órakor megnyílt a kiállításom az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Ház - Új Galériában. Nagyon örülök, hogy sokan eljöttek a megnyitóra. Köszönöm Majorné Nyulász Krisztinának, a Corvin MűvészKör elnökének, valamint Major László Sándornak és Bakos Mónikának, hogy megnyitották a kiállításomat, továbbá Gedeon Andrásnak a zenét és éneket.
A Természet Varázsa

A Természet Varázsa

Rehorovics Anita festő-restaurátor művész "A Természet Varázsa" című kiállítása 2024. április 2-án, kedden 16 órakor nyílt meg. Kazai Kinga természetgyógyász nyitotta meg az eseményt. A kiállításnak a Tokaji Kávépörkölő Manufaktúra és Kávézó adott otthont, amely Tokaj belvárosában található, a Bethlen Gábor utca 10. szám alatt. Az esemény gazdag élményeket és inspiráló művészeti élményeket kínált a látogatóknak.
Madách Szinház Kiállítás

Madách Szinház Kiállítás

2024.01.19 és 02.18 között a Madách Színház – Tolnay Szalon Galériában volt megtekinthető a kiállításom. Köszönöm a kiállítás megnyitását Németh Nyiba Sándornak a Krúdy Gyula Irodalmi Kör elnökének, Széll Virágnak és Zsuzsa Mihály színművésznek a gyönyörű előadását, énekét.