festő-restaurátor művész

Köszöntés

      

Szeretettel üdvözlöm, örülök, hogy meglátogatta honlapomat.

Rehorovics Anita festőművész, festmény restaurátor vagyok. Festmények, csendéletek, tájképek, portrék festésével, festménymásolatok készítésével, díszítőfestésselvászonra és fatáblára készült festmények helyreállításával, restaurálásával foglalkozom, emellett díszkeretek kisebb javítását is elvégzem.

Minden műtárgy egyedi eset, mert a károsodás mértéke minden esetben más, ezért árajánlatot csak előzetes egyeztetést követően a helyszínen történő állapotfelmérés, szükség esetén műszeres vizsgálatok elvégzése után tudok adni.

Vállalok:

Restaurálást: Vászon és táblaképek állapotfelmérés utáni restaurálását, ezen kívül képkeretek kiegészítését, aranyozását, metálozását.

Festménymásolatok készítését: Az eredeti festmény vagy reprodukciója alapján elkészítem, kedvenc festményének másolatát, legyen az olaj-, akvarell-, vagy temperafestmény.

Festmények, csendéletek, tájképek, portrék festését: Lepje meg szeretteit egy maradandó és különleges ajándékkal, akár fénykép alapján is elkészítem az Ön számára fontos személy(ek) portréját, vagy nyári élményét, kisállatát, kedvencét is megfestem

Dekorációs festést: Középületek, magánlakások, bel és kültéri festését.

Reklámgrafikai tevékenységeket: Weboldal-, embléma-, szórólap-, plakát-, arculattervezés, kiadványok szerkesztését, üzleti portálok tervezését kivitelezését.